Thuiswerkontwerpen voor het post-COVID-kantoor

Thuiswerken. Dat werd anderhalf jaar geleden van de meeste kantoormedewerkers gevraagd. Deze verschuiving was onverwacht, maar het personeelsbestand paste zich snel aan en creëerde thuiswerkomgevingen die niet altijd ideaal waren, maar die bedrijven ondanks een wereldwijde pandemie draaiende hielden.

Nu we het post-COVID-tijdperk ingaan, met veel staten die weer opengaan, is het onduidelijk hoe het kantoor eruit zal zien. Op dit moment wordt gemeld dat alleen 28% van de werknemers is weer op kantoor. De teruggekeerde werknemers laten dankbaar veel van de uitdagingen van de thuiswerkroutine achter zich. Maar een deel van het comfort van thuis vindt misschien zijn weg naar het kantoor.

Met de overvloed aan virtuele vergaderingen die plaatsvonden, is de behoefte aan en het verlangen naar samenwerkingsruimten groter dan ooit.

Het comfort van het thuiswerkkantoor

Er gaat niets boven je voeten omhoog schoppen als je na een lange dag thuiskomt van je werk. Tijdens de pandemische sluiting werd het opstaan ​​een deel van de dagelijkse routine, aangezien woonkamers kantoren werden voor veel werknemers. In een typische kantooromgeving, of je dag nu bestaat uit constant staan ​​of je het grootste deel van je tijd zittend doorbrengt, hebben je benen hoogstwaarschijnlijk geen hoogte. Het optillen van je benen verbetert vermoeidheid en pijn in uw onderlichaam.

Comfortabele zitplaatsen in vele vormen geïntegreerd in uw kantoor creëren een meer huiselijke omgeving. Loungegebieden met ergonomische banken en voetsteunen bieden comfortabele ruimtes voor vergaderingen en samenwerking. Breng deze ontwerpen voor thuiswerken met een moderne flair naar het kantoor.

De keukentafel naar de post-COVID-werkplek brengen

Een andere veel voorkomende oplossing voor thuiswerken was het keukentafelkantoor. Deze werkruimten boden telewerkers voldoende ruimte om zich uit te spreiden en de creativiteit de vrije loop te laten. Breng deze thuiswerkfunctie naar het kantoor met functionele tafels met elegante, moderne ontwerpen. De persoonlijke werkruimte en de effecten ervan op de productiviteit worden vaak over het hoofd gezien, en deze functionele tabellen kunnen daarbij helpen. Medewerkers verspillen geen tijd met het doorzoeken van stapels papieren. Ze kunnen het hele project voor zich hebben.

Naarmate de geleidelijke terugkeer naar het werk voortduurt, kunnen deze ruimere tafels geweldige mogelijkheden bieden voor samenwerking en teamwork. Met de overvloed aan virtuele vergaderingen die plaatsvonden, is de behoefte aan en het verlangen naar samenwerkingsruimten groter dan ooit. Laat je team samen bloeien.

Post-COVID-werkruimte

De werkplek persoonlijk maken

Terwijl medewerkers het afgelopen anderhalf jaar vanuit huis werkten, hadden ze hun eigen persoonlijke werkruimte. Het toevoegen van flexibiliteit en opties en het toestaan ​​van die persoonlijke accenten zijn effectief in het verhogen van de motivatie en productiviteit. Wat is een betere manier om een ​​klein stukje thuis toe te voegen aan de werkplek dan door werknemers hun werkruimte te laten aanpassen?

De persoonlijke werkruimte en de effecten ervan op de productiviteit worden vaak over het hoofd gezien.

Ons brede assortiment moderne kantoorcabines stelt elk individu en elk kantoorteam in staat om een ​​ruimte te creëren die ideaal is voor hun werkomgeving.

Kantoren met flexibele ontwerpen kunnen zich aanpassen aan een breed scala aan manieren waarop werknemers hun verantwoordelijkheden kunnen uitvoeren. Het concept van het vastbinden van mensen aan hun werkstation hoort niet thuis op de huidige werkplek, vooral omdat werknemers terugkeren uit een tijd van toegenomen flexibiliteit. De meeste kantoorinrichtingen zijn open, met bewegings- en aanpassingsruimte in de werkruimte.

De mogelijkheid hebben om een ​​werkomgeving te kiezen en te creëren die meer op thuis lijkt, moedigt werknemers aan om productiever te zijn en verbetert tegelijkertijd hun welzijn en moreel. Het zal de overgang terug naar de werkplek vergemakkelijken en de frustraties en druk die met het kantoor gepaard gaan wegnemen.

Het creëren van deze ruimtes voor uw teams kan een uitdaging lijken, maar bij StrongProject we werken met u samen om uw kantoor als thuis te laten voelen en een plek waar uw medewerkers willen zijn.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Onnodeonwetende
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart