Duurzame verlichting voor het moderne kantoor

Bewerkt juli 2021

Voelt het niet goed om te leven in een tijd waarin je stijl niet hoeft op te offeren voor ethische verantwoordelijkheid? Als leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de portemonnee van het bedrijf, is er nooit een chiquere tijd geweest om goed te zijn voor de planeet, uw werkgever en uw werknemers. Dus, “laat er licht zijn!” En veel ervan. Ontwerpers hebben en blijven hun focus richten op het produceren van eigentijdse verlichtingsoplossingen die aantrekkelijk zijn voor degenen die high-end moderne kantoren decoreren.

Waar je ook begint met deze trends, je zult zeker stijlvolle manieren vinden om ze te integreren in je moderne zakelijke interieur.

Haal de LED uit

De redenen om te investeren in duurzame verlichting zijn legio en voordelig. Een onmiddellijke manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, is door de hoeveelheid energie die door verlichting wordt verbruikt, te verminderen. Dit doe je door over te stappen op led-verlichting. De stickerprijs is vooraf hoger, maar de besparingen op de lange termijn hebben een grote impact. LED’s zijn zelfs zo effectief geworden dat de extra efficiëntiewinst klein is. Het punt is bereikt waarop velen in de verlichtingsindustrie, die energie-efficiëntie nu als een gegeven beschouwen, het grootste deel van hun aandacht richten op de menselijke gezondheidscomponent van duurzaamheid en de manieren waarop kwaliteitsverlichting dit kan ondersteunen.

Tunable White-technologie is ontworpen voor: Mensgerichte verlichting (HCL) toepassingen die de visuele, emotionele en biologische behoeften van mensen in evenwicht brengen.

Draaibaar wit licht

Het zou buitengewoon zijn als alle kantoren ter wereld toegang hadden tot natuurlijk licht. Stel je voor: op elke verdieping gigantische ramen van vloer tot plafond die de hele werkruimte vulden met zonnestralen en natuurlijke vitamine D. Maar dat is helaas niet mogelijk. De enorme kosten alleen al zouden de bank voor veel bedrijven breken, om nog maar te zwijgen van de steden met minder vergevingsgezinde breedte- en lengtegraden. In plaats daarvan nemen bedrijfseigenaren een Afstembaar wit (TW) technologie als onderdeel van hun strategie voor duurzame verlichting. Tunable White-technologie is ontworpen voor: Mensgerichte verlichting (HCL) toepassingen die de visuele, emotionele en biologische behoeften van mensen in evenwicht brengen. Door natuurlijk daglicht te simuleren en de tinten en helderheid van de natuur te produceren gedurende een cyclus van 24 uur, heeft de technologie een diepgaande en positieve invloed op het circadiane ritme van ons lichaam. De resultaten laten een verbeterde concentratie, prestatie en algehele gezondheid en welzijn zien.

Verbonden duurzame verlichting

Het Internet of Things (IoT) blijft moderne kantoren meer gemakken en effectieve manieren bieden om taken uit te voeren. Volgens Gary Trott, VP Marketing Intelligent Lighting, Cree, Inc., “De grootste vooruitgang in LED-verlichting van de afgelopen jaren is dat de besturing meer geïntegreerd en benaderbaar is geworden. Voor het dimmen was ooit een speciaal voorschakelapparaat nodig en een kostenpremie voor TL-verlichting. Nu is het typisch standaard of een standaardoptie voor led.” De meeste armatuurfabrikanten bieden nu connected verlichtingspakketten aan. Verbonden intelligente verlichting bestaat uit armaturen die kunnen communiceren binnen een programmeerbaar systeem.

Door gebruik te maken van connected verlichting hebben bedrijven de mogelijkheid om sneller energiekosten te besparen en tegelijkertijd een betere gebruikerservaring mogelijk te maken.

trends in receptieverlichting

Door gebruik te maken van connected verlichting hebben bedrijven de mogelijkheid om sneller energiekosten te besparen en tegelijkertijd een betere gebruikerservaring mogelijk te maken. Volgens het DesignLights Consortium kunnen deze systemen een gemiddelde energiebesparing van 47% per jaar opleveren.

Nu er meer kantoorruimtes opengaan (of kapot gaan, afhankelijk van hoe je het bekijkt), en meer werknemers aan het hotdesken of in pods werken, zal verlichting net zo wendbaar en flexibel moeten zijn als de andere trends die we de afgelopen tijd op de werkplek hebben gezien. 10 jaar. Want waar we ook zijn, we hebben allemaal hetzelfde nodig: het vermogen om te zien en gezien te worden.

De verlichting is de finishing touch van uw moderne kantoorinrichting. Ontdek hoe StrongProject u kan helpen uw droomkantoor tot leven te brengen.

Geïnspireerde milieuvriendelijke kantoren met duurzaam meubilair

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Onnodeonwetende
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart