Moderne kantoorontwerpen om talent aan te trekken en te behouden

Als we vóór de pandemie terug zouden kijken naar een typisch bedrijfskantoor, zouden de meeste er ongeveer hetzelfde hebben uitgezien. Alle advocatenkantoren, krantenkantoren en grote technologiebedrijven zouden een vergelijkbare stroom en indeling hebben gehad: individuele werkruimten met een pauze- of vergaderruimte.

Nu ons land begint te genezen van de pandemie, zijn we begonnen met de terugkeer naar het werk. Maar veel werknemers kiezen ervoor om thuis te blijven, zelfs als dat betekent dat ze hun huidige baan moeten verlaten om een ​​nieuwe baan te zoeken met aantrekkelijkere werkopties. Ze hebben het comfort en de flexibiliteit van hun thuiswerkruimtes aantrekkelijker en meegaand gevonden. Een modern kantoorontwerp kan een game-changer zijn als werknemers beslissen of ze terugkeren naar kantoor of helemaal voor uw bedrijf blijven werken.

Door flexibiliteit en innovatie in uw kantoor te brengen, kan uw organisatie aantrekkelijker worden voor inkomende en huidige medewerkers.

De inrichting en inrichting van je kantoor zijn enkele van de eerste dingen die iemand ziet als ze binnenkomen. Hun mening wordt gevormd over wie je als bedrijf bent en of ze hier al dan niet thuishoren vanaf deze eerste indruk. Dit omvat klanten, uw huidige team en potentiële sollicitanten. Is uw kantoor ontworpen om talent aan te trekken en te behouden? Hier zijn enkele tips voor moderne kantoorinrichtingen die uw sfeer stimuleren, uw huidige werknemers motiveren en u helpen nieuwe aan te trekken.

Moderne kantoorontwerpen en het duizendjarige personeelsbestand

Het aantrekken van toptalent voor uw bedrijf betekende vroeger hogere salarissen, betere secundaire arbeidsvoorwaarden en meer flexibiliteit. Nu meer dan ooit moet er nog meer zijn om uw organisatie te onderscheiden. Millennials vormen momenteel ongeveer 38% van het personeelsbestand en liggen op schema om tegen 2025 75% te vertegenwoordigen. Dit betekent dat, of je het nu leuk vindt of niet, dit personeelsbestand het wervings- en wervingsspel verandert. Ze zijn op zoek naar werkruimtes die verder gaan dan de standaard grijze, driewandige cabine. In feite, 69% van de werknemers zei dat ze bereid zouden zijn om andere voordelen op te geven om in een goed ontworpen ruimte te werken. Door flexibiliteit en innovatie in uw kantoor te brengen, kan uw organisatie aantrekkelijker worden voor inkomende en huidige medewerkers.

Terug aan het werk met minder afleiding

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen op de lijst staan ​​om van het werk vanuit de thuisomgeving te genieten, was minder afleiding. Een manier om minder afleiding te creëren in uw moderne kantoorontwerpen is met akoestisch meubilair. Door deze stukken in gemeenschappelijke ruimtes op te nemen, worden stillere, meer besloten ruimtes gecreëerd met behoud van een open gevoel. Een goed ontworpen werkruimte kan niet alleen de productiviteit van medewerkers verbeteren, maar ook de betrokkenheid van medewerkers.

Een moderne kantoorinrichting kan helpen om een ​​gevoel van verbondenheid met uw organisatie te creëren.

Een moderne kantoorinrichting kan helpen om een ​​gevoel van verbondenheid met uw organisatie te creëren. Deze connecties vergroten de betrokkenheid en helpen de omzet met 40% te verminderen, volgens onderzoek van Gallup. Door de toenemende vraag naar werknemers is het behouden van je team een ​​topprioriteit voor organisaties.

Creëer flexibiliteit om te bewegen en samen te werken

Gesloten deuren en lange tafels behoren tot het verleden. De meeste vergaderingen vinden nu op veel kleinere schaal plaats, in feite zijn er minder dan 4 personen bij betrokken. Het creëren van aantrekkelijke ruimtes voor samenwerking en teamvergaderingen kan helpen om medewerkers aan te trekken en te behouden. Deze alternatieve ruimtes bieden werknemers de flexibiliteit om van hun bureau op te staan ​​en van omgeving te veranderen, net zoals ze konden doen toen ze vanuit huis werkten.

moderne kantoorontwerpen - gemeenschappelijke werkstations

Het lijdt geen twijfel dat de werkplek nu anders is dan voordat de pandemie begon, maar de noodzaak om talent aan te trekken en te behouden om uw organisatie te helpen groeien en bloeien, is hetzelfde gebleven en zal een aandachtspunt blijven voor organisaties.

Uw kantoorontwerp is het eerste gevoel van uw merk en bedrijfscultuur dat potentiële kandidaten kunnen waarnemen. Heeft u een kantoorruimte die creativiteit en innovatie inspireert en de betrokkenheid van uw team vergroot? Wat zeggen uw huidige kantoorontwerpen over uw organisatie?

Bezoek ons ​​op StrongProject voor meer informatie over het maken van een modern kantoorontwerp.

Hoe modern kantoormeubilair een sterker team kan bouwen

Moderne kantoorinterieurs: weg met het oude, in met het nieuwe

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Onnodeonwetende
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart