Trends in kantoorontwerp in 2021

Bewerkt 23 juni 2021

Het is altijd ontmoedigend om voorspellingen te doen voor het komende jaar, maar het was vooral zenuwslopend om onze vinger te leggen op trends in kantoorontwerp voor 2021. Afgelopen december tuurde StrongProject echter in de troebele glazen bol en voorspelde hete post-COVID kantoormeubeltrends en precies wat werkgevers nodig zouden hebben als het team besloot weer aan het werk te gaan.

Was ons beste goed genoeg? Lees en je zult het zien.

——————————-

Het voorspellen van de toekomst van kantoorontwerptrends is nooit een gemakkelijke taak geweest, en dankzij de wereldwijde pandemie, is de kristallen bol nog nooit zo duister geweest als in 2021. Met de komst van een Covid-19-vaccin vroeg of laat, gaan we misschien eerder naar kantoor dan we hadden verwacht. De opwinding die werknemers op afstand kunnen ervaren bij de gedachte om badjassen in te ruilen voor roddels rond de waterkoeler, kan verrassend zijn. Crazier vraagt ​​zich nog steeds af hoe het kantoor eruit zal zien bij onze terugkeer.

Aangezien thuiswerken dit jaar de norm werd, verwachten we een significante verschuiving naar een meer mensgericht ontwerp in 2021. We zijn niet alleen meer gewoontedieren geworden met ons vermogen om persoonlijke werkruimte te controleren, maar we zijn ook in staat geweest om onze blootstelling aan virussen te beheersen. “COVID-19 verandert fundamenteel hoe kantoren eruitzien en werken. Ondanks de kosten die ermee gemoeid zijn, is het welzijn van de werknemers de drijvende kracht achter de aanpassingen.” Werkgevers zullen de nodige voorzieningen willen treffen om ervoor te zorgen dat het personeel zich bij terugkeer op de werkplek veilig, beschermd en vooral verzorgd voelt.

Trends in kantoorontwerp waar we naar uitkijken in 2021

Akoestisch meubilair

Als we thuis zijn, hebben we de macht over wat we horen. We kiezen ervoor om naar muziek te luisteren of in stilte te werken, oordopjes in te doen of de luidsprekers te laten knallen. Chatty Chad zit niet één bureau naast Sue te snuffelen vanuit haar appartement. Met mooi en functioneel akoestisch meubilair voor sociale afstand, heb je een persoonlijke werkruimte en een hoofdruimte vol met een multi-positioneringstablet voor een stille ruimte. Deze prachtige meubeloplossing beschikt ook over een akoestisch privacyscherm.

biofilie

StrongProject heeft jarenlang de mensgerichte noodzaak voor biofilie aangeprezen. Planten op de werkplek brengen voegt uitzonderlijke schoonheid en een gevoel van rust toe aan een anders zo saaie ruimte. Moderne kantoren met planten, natuurlijk licht en andere ingrediënten in Moeder Natuur receptenboek zijn meer bevorderlijk voor een productief en gelukkig personeelsbestand. De extraatje van de natuur is dat je in 2021 geen grote revisie van het kantoorontwerp nodig hebt om het op te nemen, waardoor een bedrijf met een krap budget planten één voor één kan opnemen als de fondsen dit toelaten.

Ergonomisch

Mensen houden ervan om gezellig te zijn. Wanneer ontwerpers nadenken over trends op het gebied van kantoorontwerp voor 2021, houden ze rekening met de noodzaak van ergonomisch kantoormeubilair op de werkplek. Zorg dat uw medewerkers zich comfortabel voelen en laat zien dat u wilt dat ze zich meteen thuis voelen door te investeren in een ergonomische stoel. Studies tonen aan dat ze de initiële kosten zeker waard zijn. “Ons lichaam is niet ontworpen om lange tijd in één positie te blijven”, zegt Cindy Simmons, een fysiotherapeut met… Bon Secours InMotion. “Statische houdingen resulteren in verminderde bloedtoevoer naar spieren die het lichaam in een vaste positie houden.”

Kleurrijke werkstations

Nog een kantoorontwerptrend voor 2021 die we verwachten: de introductie van verspreide werkstations. Managers zullen beter gebruik maken van kantoorruimte dan ooit door gebogen stations door het hele kantoor te hebben gescheiden voor meer privacy, minder lawaai en minimale blootstelling.

Na een jaar van muren, laptops en maskers leek ons ​​landschap een beetje plat en levenloos. Mensen hunkeren naar vormen en levendige kleuren voor mentale stimulatie. Met onze chique modulaire werkstations heb je een moderne kantoormeubelstijl op zijn best, terwijl je sociaal afstandelijk bent voor de beste bescherming. De componenten van dit gebogen werkstation zijn eenvoudig te reinigen. Het beste van alles is dat je dicht genoeg bij collega’s bent om samen te werken en het gevoel hebt dat je echt weer aan het werk bent.

Aan de positieve kant van Covid-19, heeft het ons gedwongen om te kijken naar creatieve opties voor bestaande gebreken in kantoorontwerp. Wat we bij onze terugkeer kunnen verwachten, is een gezamenlijke inspanning om het personeelsbestand te beschermen en te verbeteren. Als je erover nadenkt, verdienen we allemaal, van managers tot stagiaires, niets minder.

We denken dat je deze artikelen ook leuk zult vinden. Ga dan zeker naar ons volledige assortiment kantoormeubeloplossingen.

Trek een ergonomische stoel omhoog en verbeter uw houding

Moderne kantoorontwerpideeën om uw werkplek op te fleuren

Geluidsisolatie voor gezond verstand en productiviteit op kantoor

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Onnodeonwetende
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart