Breng uw team samen met Collaborative Workspace Furniture

Tenzij u een bedrijf van één bent, heeft uw bedrijf teamwork nodig om te overleven. En of uw organisatie zinkt of zwemt, hangt af van de kwaliteit van deze dagelijkse interacties. In groepen bereikt uw team meer en raakt het meer geïnspireerd, genereert het nieuwe energie terwijl het brainstormt over nieuwe innovatieve ideeën. Door ruimtes in uw kantoorruimte te creëren waar uw medewerkers gemakkelijk kunnen samenwerken, kunnen deze sessies worden vergemakkelijkt.

Weet u niet zeker hoe u deze creatieve, ontspannende omgevingen in uw kantoor kunt integreren? Hier zijn een paar van onze favoriete toepassingen voor meubelen voor collaboratieve werkruimtes in elk kantoor.

Wat is het doel van de samenwerkingsruimte?

Overweegt u de indeling van uw kantoor te veranderen? Misschien wilt u beginnen met een moment aan deze vraag te besteden. Er zijn veel manieren waarop teams samenkomen; bedrijfs- of afdelingsbrede vergaderingen, trainingen of presentaties, teamvergaderingen, brainstormsessies in kleinere groepen en één-op-één gesprekken. Elk type ruimte dat nodig is, moet kantoormeubilair bevatten dat past bij het doel van de bijeenkomst. Houd bij het ontwerpen van uw lay-out rekening met vorm en functie. Creëer ruimtes waar medewerkers graag willen werken en vergroot de kans op niet alleen geplande, maar ook spontane samenwerking.

Meubilair voor gezamenlijke werkruimtes voor training

Als het uw doel is om een ​​grote groep samen te brengen om cruciale informatie te delen of te presenteren, of om iets nieuws te leren, overweeg dan om een ​​trainingsruimte te creëren. Een vergaderruimte kan fungeren als trainingsruimte. Een ruimte die speciaal is ontworpen voor training kan echter helpen om afleiding te elimineren en de productiviteit van de sessie te verhogen. Met gebrek aan mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling een primaire aanjager van personeelsverloop is, maakt een aangewezen trainingsruimte duidelijk dat ontwikkeling een prioriteit is voor uw organisatie.

De werkplek verandert en evolueert sneller dan ooit tevoren.

De werkplek verandert en evolueert sneller dan ooit tevoren. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties, is permanente educatie essentieel. Als het op leren aankomt, gaat er niets boven een klaslokaal. Er hoeft niets stoffigs of institutioneels aan uw trainingsruimtes te zijn. Stijlvolle, gemakkelijk te reinigen meubels zullen een leeromgeving creëren. Met de juiste trainingsruimtefaciliteiten zorg je ervoor dat medewerkers up-to-date blijvende opleidingen krijgen en dat nieuwe medewerkers een uitgebreide en volledige onboarding krijgen.

Flexibel, aanpasbaar meubilair voor teamvergaderingen

Deze moderne nesttafel kan in elke ruimte worden verplaatst om teamvergaderingen van elke grootte op afstand te houden. Ze zijn in hoogte verstelbaar en maken staan, zitten, titels geven en zelfs brainstormen op het moment mogelijk met een optionele ingebouwde whiteboard-functie. De tafels zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk in elke positie kunnen worden verplaatst en vervolgens kunnen worden opgeborgen tot de volgende vergadering.

Dit tafelontwerp is uniek en heeft een individuele afmeting, wat een snelle herconfiguratie van de ruimte mogelijk maakt, van trainingsrijen tot kleine break-out-sessies. Het oppervlaktemateriaal kan eenvoudig worden gereinigd en gemakkelijk worden opgeborgen om uw ruimte beschikbaar te maken voor andere zakelijke functies wanneer er geen vergaderingen plaatsvinden. Verschillende soorten vergaderingen vragen om verschillende indelingen en uw werkplekmeubilair voor samenwerking moet aan deze steeds veranderende behoeften voldoen.

Meubilair voor gezamenlijke werkruimtes voor kleine groepssessies

meubelen voor samenwerking

Een bedrijf is op zijn best wanneer teamleden samenkomen om grote projecten en lastige problemen aan te pakken. Integreer functionele, flexibele huddle-meubels. Creëer ruimtes binnen uw open kantoorruimte voor het verzamelen van geweldige geesten wanneer vergaderruimten vol zijn. Deze huddle-gebieden worden geleverd met optionele technologische aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw teamleden al hun tools naar de tafel kunnen brengen. Daarnaast zijn er ergonomische zit-sta-ruimtes beschikbaar die kunnen worden aangepast als uw team zich door het kantoor verplaatst.

Door samen te werken kantoormeubilair toe te voegen dat creatief, flexibel en multifunctioneel is, moedigt u uw medewerkers aan om buiten de kast te denken.

Soms moet je gewoon even van je bureau weggaan en van omgeving veranderen. Meubilair voor een gezamenlijke werkruimte kan helpen bij het creëren van een alternatieve werkruimte voor de solo-werker die ook van omgeving moet veranderen. Deze ruimtes creëren de perfecte plek voor kleine groepen om grote ideeën buiten de grotere groep te bespreken en vervolgens terug te keren om details uit te werken aan hun bureau. Met akoestische elementen, zoals geluidsabsorberende scheidingswanden en akoestisch vilt, kunnen werknemers midden in het drukke kantoor een rustige ruimte vinden om grote dingen te bereiken.

Een-op-een samenwerkend kantoormeubilair

meubelen voor gezamenlijke werkruimte

Wanneer twee hoofden beter zijn dan één, kunnen uw teamleden elkaar ontmoeten om comfortabel en vredig samen te werken. Deze één-op-één ruimtes creëren een gerichte werkruimte die een onderbreking van het lawaai biedt. Beperk de afleiding en het lawaai van open ruimtes om de ideale omgeving te creëren voor discussies, planning en het genereren van ideeën. Uw medewerkers vinden precies de juiste balans tussen focus en sociale interactie, met akoestisch meubilair verwerkt in open kantoorruimtes.

Door samen te werken kantoormeubilair toe te voegen dat creatief, flexibel en multifunctioneel is, moedigt u uw medewerkers aan om buiten de kast te denken. Zorg voor meerdere ruimtes die passen bij de functie van de samenwerking en inspireer je team om samen te komen om grote dingen te bereiken. Of ze nu een geïmproviseerde vergadering moeten houden, een snelle team-brainstorm moeten organiseren of gewoon willen samenkomen tijdens een pauze – deze ruimtes passen perfect in elk kantoor. Na een lange periode van scheiding is het tijd om wat meer saamhorigheid en geïnspireerd teamwerk te creëren.

Bekijk onze Collaborative Furniture-collectie op StrongProject voor meer inspiratie voor het integreren van meubilair voor collaboratieve werkruimtes in uw kantoor.

Bekijk: StrongProject Collaborative Office Furniture

Focus op de Open Office-werkplek brengen

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Onnodeonwetende
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart