6 redenen waarom uw moderne kantoorontwerp ertoe doet

Bijgewerkt september 2021

Je brengt een derde van je leven door op je werk. Dit is voldoende reden om uw werkomgeving zo comfortabel, intuïtief en goed ontworpen mogelijk te maken. Maar er zijn meer redenen voor slimme ontwerpen dan het aantal uren dat u elke dag aan uw werk besteedt. Hier zijn 6 redenen waarom uw moderne kantoorinrichting belangrijk is voor uw werknemers, uw bedrijf en u.

1. Het verandert de workflow van werknemers.

Onderzoek van Cornell suggereert dat de meeste kenniswerkers de voorkeur geven aan gesloten kantoren voor concentratie, maar de voorkeur geven aan open kantoren voor communicatie en het opbouwen van vertrouwen. Waarom niet het beste van twee werelden?

U kunt het gevoel en de algehele uitstraling van een open kantoor creëren terwijl u stilstaat het aanwijzen van gebieden waar medewerkers zich kunnen concentreren en zich kunnen losmaken van de drukke werkomgeving. Met beide ruimtes kunnen uw werknemers kiezen welke werkomgeving het beste voor hen is of het beste is voor de taak die ze momenteel moeten voltooien.

>> Klik hier om deze akoestische lounge te kopen.

Creëer een warme, uitnodigende receptieruimte met veel open ruimte, verdeel je werkplekken met verschillende eigentijdse zitmogelijkheden en bijzettafels, en gebruiken akoestisch meubilair om het lawaai in uw meer afgesloten kantoorgedeelten te blokkeren.

2. Medewerkers hebben samenwerking nodig.

Uw kantooromgeving moet samenwerking tussen medewerkers faciliteren. Meer samenwerking leidt tot meer creativiteit, wat leidt tot een hogere overall productiviteit.

Je kunt niet zomaar willen dat je medewerkers bij elkaar komen en ideeën van elkaar afwisselen. U moet uw kantoorontwerp gebruiken om hen in de goede richting te leiden. Gebruik een lounge met hoge rugleuning met een mediaconsole om kleine en informele, maar productieve vergaderingen te vergemakkelijken, of om break-out stoelen en tafels te installeren in opzettelijke delen van het kantoor om werknemers een plek te geven om weg van hun bureau te verzamelen.

kantine tafel

>> Stap weg van het gewone met deze eigentijdse vergadertafel.

Samenwerkingsmeubels kan uw traditionele werkruimte, directiekamer of persoonlijke vergadering naar een nieuw, innovatief niveau tillen.

3. Uw kantoor laat uw bedrijfswaarden zien.

Streeft uw bedrijf ernaar om milieubewust? U kunt een LEED-gecertificeerd kantoor bouwen om te laten zien hoe toegewijd u bent om groen te zijn. Ondersteunt uw bedrijf de lokale gemeenschap? Koop en toon lokale kunst op uw kantoormuren. Steunt u sterk werkende moeders en vaders? Implementeer kindvriendelijke gebieden in uw hele werkruimte.

Hoe u uw kantoor ontwerpt, weerspiegelt waar uw bedrijf voor staat – en staat omhoog voor.

4. Door naar het onderdeel te kijken, onderscheidt u zich.

Er zijn te veel bedrijven die geen enkele moeite steken in hun kantoorinrichting. Ze gebruiken hetzelfde kantoormeubilair in hetzelfde bedrijf kantoorkleuren om dezelfde muffe zakelijke kantooromgeving te portretteren. Als u zich losmaakt van deze mal, kunt u niet alleen uw kantoor onderscheiden van de rest, maar ook uw bedrijf.

Het komt erop neer dat u wilt dat uw medewerkers van uw kantoor houden. Je wilt dat ze dag na dag terugkomen en nooit genoeg krijgen van hun omgeving.

Maak naam als de meest unieke plek om te werken in de stad. Laat mensen praten over wat uw kantoor heeft dat geen enkel ander kantoor in de stad te bieden heeft. Pronk met het strakke, moderne ontwerp van uw kantoor, zodat medewerkers niet alleen enthousiast zijn om daar te werken, maar net zo enthousiast zijn om hun vrienden te vertellen dat ze daar werken.

5. Het zorgt voor welzijn op de werkplek.

Je kunt je kantoor echt zo inrichten dat: bevordert het welzijn en stimuleert uw medewerkers om gezondere keuzes voor zichzelf te maken

in hoogte verstelbaar bureau

>> Ontdek onze in hoogte verstelbare bureaus.

Door medewerkers verstelbaar meubilair te geven, waaronder: sta bureaus– en door hen te laten kiezen waar ze hun werkruimte op een bepaalde dag willen inrichten, bevordert u beweging. Installeer voorzieningen buiten uw kantoor, zoals banken en tafels. Werknemers kunnen gedurende de dag vaker gaan wandelen of frisse lucht inademen.

Investeer in het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers als u wilt dat uw bedrijf slaagt. Deze eenvoudige toevoegingen aan uw kantoorinrichting kunnen precies dat doen.

6. U wilt dat uw medewerkers naar het werk willen komen.

Een benauwde, slecht verlichte, ongekleurde werkruimte staat niet gelijk aan gelukkige werknemers. U wilt het personeelsverloop tot een minimum beperken, en kantoorinrichting is een grote factor bij het vervullen van die taak.

Het komt er echter op neer dat u wilt dat uw kantoor geliefd is bij uw medewerkers. Je wilt dat ze dag na dag terugkomen en nooit genoeg krijgen van hun omgeving. De enige manier om dat te doen, is door enorm veel aandacht te besteden aan het ontwerp van uw werkruimte, uw medewerkers daarbij centraal te houden en altijd te laten zien waar uw bedrijf goed in is.

Voor meer ontwerpinspiratie, verken moderne kantoorontwerpen bij StrongProject.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Onnodeonwetende
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart